room-view Group 14
Povestea noastră începe în satul Viștea de Sus, un sat liniștit situat la poalele Făgărașilor.

Aflat în inima Țării Făgărașului, un ținut istoric transilvănean cu o istorie și o cultură diversificată.

De aici, am pornit în toate călătoriile noastre prin lume și viață, purtând însă cu noi amintiri dragi despre oamenii și tradițiile locului, despre iernile petrecute la săniuș și verile petrecute pe munte, despre mirosul cozonacilor calzi și al dulceții de mure, despre mirosul pădurii după ploaie și al câmpului în zilele toride de vară.

Și tot în Viștea de Sus am revenit, pentru că în anul 2017 am decis că nu e suficient doar să povestim despre locurile frumoase pe care le purtăm în suflet și am început să creăm o casă pentru toți cei care vor să descopere aceste meleaguri dragi nouă.

Așa că, la sfarsitul anului 2017, Casa de vacanță Domestic își deschidea porțile, devenind, așa cum ne place să spunem, cea de-a doua casă a oaspeților noștri.

Ne-am dorit un interior care să nu se înscrie neapărat în tendințele uneori limitative ale momentului, de aceea am optat pentru diversitate și reinterpretarea unor obiecte de mobilier mai vechi. Alăturarea, poate curioasă, a unor piese și grija pentru detalii au dat naștere unui spațiu prietenos și intim.

Oaspeții își pot alege camera în funcție de preferințe, fiecare amenajare fiind diferită. Pasiunea pentru obiectele de decor, în special cele vechi -“old is better”-, ne face să reîmprospătăm acest loc permanent, încercând să-i menținem caracterul de unicitate.

O CASĂ PENTRU TINE,
la poalele Fagărașilor.

Nu un apartament de lux, nu un resort, ci o casă pentru tine. Cu verandă și petunii mov, cu cărți și miros de tei. O casă linștită ca un omăt proaspăt așternut, o casă departe de tot haosul zilelor noastre, o casă de unde să privim apusul și munții, să simțim iarba proaspată, o casă în care să te duci la culcare mirosind a soare și foc de lemne.

O casă, acasă !

Un spaţiu prietenos și intim situat într-un cadru rural autentic.

Casa domestic

Vistea de Sus

Relaxare și mișcare în aer liber.

Casa este ideală atât pentru o ieșire cu familia, cu prietenii
sau cu colegii de birou, pentru team building.

Dar indiferent în care dintre variante alegeți să poposiți la Casa de vacanță Domestic, zona este deopotrivă perfectă pentru relaxare și mișcare în aer liber.

ADRIANA BELTECHI